Site icon Basket Mělník

Starší žáci U15 z Prahy pokaždé s prázdnou

Starší žáci U15 začali svoji ligovou sezónu čtyřmi zápasy na půdě soupeřů. Všechny se odehrály v Praze a všechny bohužel se stejným výsledkem. Na týmy Jižních Supů, Sokola Pražského, Sokola Vyšehrad a USK Praha jsme nedokázali najít recept.

BSK Modřany Jižní Supi – Mělník 65:40 statistika

Zápas s Jižními Supy byl do poločasu vyrovnaný, dokázali jsme se soupeřem držet. Poté se projevily větší zkušenosti a šíře soupeřovi lavičky, které zápas dovedly k jasnému a zaslouženému vítězství.

Sokol Pražský – Mělník 94:24 statistika

Sokol Pražský je adeptem na titul mistra ČR, a tak od začátku zápasu bylo jasné, že v tomto utkání budeme tahat za ten kratší konec. Sokol má výborné družstvo. Před začátkem sezóny do Sokolo navíc přestoupil mělnický odchovanec a velký talent nejen mělnického basketbalu Matěj Burda, pro kterého to byl pikantní zápas. Výsledek utkání mluví za vše, obrana soupeře byla po většinu zápasu pro nás nepřekonatelná.

Sokol Vyšehrad – Mělník 71:51 statistika

Sokol Vyšehrad měl být z celé čtveřice soupeřů tím nejlehčím. Mělník měl ale k dispozici pouze 6 hráčů. S takovým počtem bylo otázkou času, kdy nám dojdou síly. Zatímco soupeř mohl prostřídat všechny hráče a nechal odpočívat i svou největší hvězdu, reprezentanta Whalena, Mělník měl jen jednoho hráče na střídání. Do poločasu jsme se drželi na přijatelném rozdílu 10 bodů. Ve druhém jsme hned ze začátku udělali několik chyb a bylo jasné, že na zdramatizovaní utkání nenajdeme morální ani fyzické síly. komentář Sokolu Vyšehrad

USK Praha – Mělník 66:37 statistika

K poslednímu zápasu v Praze proti USK Praha bylo k dispozici více hráčů než v sobotu, ale podle papírových předpokladů nás také čekal silnější soupeř, který má ve svém středu výborného a vysokého pivota – Fantu. V utkání jsme sice lépe bránili než v sobotu, ale v útoku se nám vůbec nedařilo. Výsledkem nemohlo být nic jiného, než čtvrtá pražská porážka.
Ukončete mobilní verzi